Wait for you – Varok rad

0
(0)

RUBIN POTTYOS sorozat
Oldalszám: 492 oldal
Kotes: PUHATABLAS, RAGASZTOKOTOTT
ISBN: 9789633990223


Vannak dolgok, amikre megeri varni…
A 19 eves Avery Morgansten eletet egy ot evvel korabbi halloween-buli mindorokre megvaltoztatta. Az esemenyek hatasa elol csak ugy menekulhet, ha az otthonatol tobb ezer kilometerre levo egyetemre jelentkezik. Nem szeretne mast, mint minden feltunest kerulve elvegezni az iskolait – de mar az elso napon osszeakad egy sraccal, aki kepes darabokra torni a maga szamara, gondosan felepitett jovot.
Vannak dolgok, amiket at kell elni…
Cameron Hamilton 190 centi magas, amolyan leanyalom – szikrazoan kek szemmel es valami megfoghatatlan kepesseggelarra, hogy Avery megint olyasmikre vagyjon, amiktol evekkel korabban megfosztottak. Veszedelmes dolog lenne kozelebbrol is megismerkedni vele, de lehetetlen figyelmen kivul hagyni a kettejuk kozott vibralo feszultseget, ami felszinre hozza Avery szemelyisegenek egy mindeddig ismeretlen oldalat.
Vannak dolgok, amiket nem lehet elhallgatni…
Aztan Avery egyre tobb fenyegeto e-mailt es hivast kap, es kenytelen szembenezni a multjaval, amit annyira szeretett volna mindorokre elfelejteni. Radobben, hogy van valaki, aki nem fogja egykonnyen elengedni. Vajon ha kiderul a rettenetes igazsag, ezzel Avery is elindulhat a gyogyulas utjan? Es Cam akkor is mellette marad majd, ha megtudja, mi tortent? Vannak dolgok, amikert megeri harcolni…

Ar: 2 974 Ft

Mennyire volt hasznos ez a könyv?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet.