Vertestverek

0
(0)

Oldalszám: 246 oldal
Kotes: PUHATABLAS, RAGASZTOKOTOTT
ISBN: 9789634191810


Az Appalache-hegyseg melyen talalhato egy haz, messze a civilizaciotol. A Morrow csalad lakja, akik maganyos, maguknak valo emberek. Csak neha mennek be a legkozelebbi varosba, egyebkent senkit nem zavarnak. S epp ezert senki nem megy hozzajuk kerdeseket feltenni, amikor eltunik egy-egy fiatal lany. Pedig eleg lenne csak felasni a kornyekuket, es Nyugat-Virginia allam legkegyetlenebb gyilkosai leplezodnenek le.
A tizenkilenc eves Michael is kotelessegtudoan reszt vesz csaladja eroszakos tevekenysegeben, de sosem lelte oromet benne. A fakon at visszhangzo sikolyoktol sokszor kirazza a hideg. Normalis eletre vagyik, es bizik benne, hogy egyszer meg is kapja… Mikor a szomszedos kisvaros lemezboltjaban talalkozik Alice-szel, azonnal megigezi valami, es meglatja a kiutat. Egy pillanatra elfelejt minden szornyuseget, ami az eletet kiserte. Azonban a csaladja rogton emlekezteti, hogy hol a helye.
Ania Ahlborn regenye pokoli utazas az amerikai videk kietlen zugaiba, ahol velejeig romlott emberek tesznek kimondhatatlan dolgokat. A Vertestverek nem csak az utobbi evek egyik legsokkolobb horrora, de egyben tanubizonysaga annak is, hogy a mufaj nem csak a ferfi szerzoke.

Ar: 2 788 Ft

Mennyire volt hasznos ez a könyv?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet.