Vavyan Fable: Ébredj velem!

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9789639300200
Kiadó: Fabyen Könyvkiadó
Kiadás éve: 2007
Oldalszám: 490
Kötésmód: puha kötés
Tömeg: 500 g/db

A Halkirálynő sorozat ezen történetét Daniel Belloq, alias Mogorva meséli el, ugyanis Denisa egy különös baleset következtében amnéziás lett. Daniel igyekszik kideríteni a gázolós-robbantásos baleset körülményeit, és egyéb ügyek megoldása is rá vár. Mindezek megfejtése mellett azon fáradozik, hogy visszakerüljön Denisa emlékezetébe, utóvégre nászútjuk még véget sem ért.
Denisa előttem nyargal Inflációval. Átfúrjuk magunkat az éjszakán. A többi ló a nyomunkban robog, lábdobogásuk szétzúzza a csendet, madarakat rettent fel, fűcsomókat tépdes ki. Félő, hogy elszalasztjuk a kopaszokat. A motorok felbőgnek, fülrepesztő hangjuk nyomán bukkanunk rájuk. A hatalmas gépek támolyogva lendülnek előre az úttalan úton. Denisa megőrült. Portyavágtára sarkallja Inflációt, akárha versenyre akarna kelni a szélsebes motorokkal. A pompás csődör elnyúlt testtel száguld, mindegyre rövidül köztük a távolság. A gumiabroncsok keservesen birkóznak a hepehupás tereppel, amelyen kétségkívül a lovak otthonosabbak. Briganti vígan vágtat velem. Lobogó sörénnyel, félelmetes patadobogással követ bennünket az egész ménes.
Anakronisztikus látvány lehetünk: könnyűlovassági roham egy atomkori hajnalon. Felvillan bennem a gondolat: hiszen a lovak eddig is számottevő szerepet játszottak életemben. Infláció könnyedén átlendül egy útjába kerülő bokor fölött. Aztán ugyanezt teszi egy harsogva bőgő motorral is. A gép megbillen, felborul. Utasai arcán rettenet. A lósereg átgázol rajtuk.

Ár: 1 668 Ft