Vastanacs

Oldalszám: 481 oldal
Kotes: PUHATABLAS, RAGASZTOKOTOTT
ISBN: 9786155628023


Eljott a lazadasok es forradalmak ideje, a konfliktusoke es az intrikae. Uj-Crobuzont egyarant fenyegetik kulso es belso erok. Nyilt haborut viv Tesh komor varosallamaval, ugyanakkor utcait elegedetlenkedok tomegei arasztjak el. A nepes metropolisz a pusztulas szelere sodrodott. Es a felfordulas kellos kozepen egy titokzatos, alarcos alak forradalom langjat szitja, hogy aztan a legvaratlanabb helyeken szokkenjen szarba az eroszak verviragja. Lazadok kis csoportja hagyja el ketsegbeeseseben a varost, hogy a kulvilag veszedelmeivel batran szembeszallva folkutassa az utolso remenyseget, mely talan mar csak a legendakban letezik. Elerkezett Uj-Crobuzon letenek legkritikusabb pillanata. Es a suttogasok szerint meg valami. Eljott a Vastanacs ideje.
Az angol uj furcsak vezeralakja Bas-Lag-trilogiajaval nem csupan a fantasyirodalmat helyezte 21. szazadi alapokra, de magat a regeny mufajat is. Ezzel a kotetevel zarul a ciklus, mely a Perdido palyaudvar, vegallomassal kezdodott, es az Armadaval folytatodott.
Mestermu a tortenetet valosaggal szetfesziti a kreativitas. New York Post
Ez az emlekezetes szereplokkel teli, eroszakos es politikus regeny magatol ertetodo termeszetesseggel keveri a fantasy, az SF, a horror es a western motivumait. Egyszeruen muszaj elolvasni! Publishers Weekly

Ar: 3 391 Ft