Uton hozzad

Ez a kiadvany e-konyv formatumban is elerheto!E-konyv valtozat

Oldalszám: 535 oldal
Kotes: PUHATABLAS, RAGASZTOKOTOTT
ISBN: 9786155469244


Fodros Balazs nem keves adossaggal, de optimista varakozassal nyitja meg a sajat ugyvedi praxisat egy lepukkant, obudai lakasban. Az utcaban eppen felujitjak a villamosvaganyt, az autos kozlekedes kaotikus, gyalog pedig a madar sem jar arra. Megis, mar az elso nap ket fura ugye akad. A kliensek arra hivatkoznak, hogy az ifju ugyved szamara kihivast jelent majd az esetuk: 1. megtalalni egy Li nevu kinai lanyt a nagyvilagban; 2. kideriteni az igazsagot es eljarni bizonyos, baromfiakat erinto megbetegedessel kapcsolatban.
Az ugyved persze hamar rajon, hogy a szel a huga felol fuj: testvere online hirdetesi kampanyokat keszit, es extrem kulcsszavakkal hivja fel a figyelmet Balazs praxisara. Azonban addigra a srac mar nyakig benne van mindket ugyben. Egyik oldalrol egy nagyszabasu bunteny latszik kirajzolodni, mig a masikon egy titokzatos no mozgatja a szalakat – Budapesttol kezdve Pekingen at egeszen Hongkongig.
‘Az uj regenyem otlete a Szaz Ejjel Ugynokseg irasa kozben merult fel bennem, az alapotlet annyira megragadott, hogy parhuzamosan elkezdtem irni ezt a regenyt is. Es vegul a kivancsisagom gyozott: ideiglenesen felbehagytam a Szaz ejjel vartam folytatasat, hogy megtudjam, hova kanyarodik az Uton hozzad tortenete. Mindig nagy vagyam volt, hogy irjak egy jogi krimit, most ez megvalosulhat!’

Ar: 2 974 Ft