Ujjatlan varos

0
(0)

Ez a kiadvany e-konyv formatumban is elerheto!E-konyv valtozat

TYPOTEX VILAGIRODALOM sorozat
Oldalszám: 421 oldal
Kotes: FULES, KARTONALT
ISBN: 9789632798721


Edo feltve probalja vedeni szemelyes szabadsagat es allitolagos joletet a szelesebb korben elfogadott igenyektol. Kapcsolatai csodot mondanak, gyerekes es bargyu viselkedesevel pedig, minden elkepzelheto felelosseg alol mentesiti magat. Naphosszat topreng kedvenc karosszekeben, vagy eppen maffiozo baratjaval, Paulival fecseg egy pozsonyi kocsmaban.
A varosban ertelmetlen gyilkossagsorozat veszi kezdetet, amelynek Edo varatlanul az elsoszamu gyanusitottjava valik, igy finoman szolva is surgetonek erzi a tortentek felgongyoliteset.
Mindezek hatasara a gondtalan semmittevest, felvaltja a depresszio, zurzavar es a varatlan megprobaltatasok kinzo nyomasa. Teveszmek, osszeeskuves-elmeletek es paranoia kezdik iranyitani Edo mindennapjait.
A regeny telis-tele van feszultseggel, humorral, eleslatassal, remennyel, valamint a jelenkori harmincas korosztaly frusztracioival. A kotet valosagos panoptikumat teremti meg az olyan nem mindennapi karaktereknek, akik a vilagot tokeletesen szem elol tevesztik.
Kortars varosi regeny krimivel felontve.

Ar: 2 720 Ft

Mennyire volt hasznos ez a könyv?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet.