Thomas M. Campbell – Dr. T. Colin Campbell: Kína-tanulmány – Megdöbbentő felismerések a táplálkozással, az egészség és az egészséges testsúly megőrzésével kapcsolatban (LI)

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9789635309191
Kiadó: Park Könyvkiadó
Kiadás éve: 2012
Oldalszám: 484
Kötésmód: kemény kötés
Tömeg: 850 g/db

Napjainkban egyre több szó esik az egészségi állapotról, a betegségekről és megelőzésükről. Az Egyesült Államokban, mely egészségügyi ellátásra világviszonylatban a legtöbbet költi, a lakosság kétharmada túlsúlyos, a cukorbetegségek száma meghaladja a 15 milliót. De nem jobb a helyzet a világ más országaiban, így Magyarországon sem. A szívbetegség ma is ugyanolyan nagy számban szedi áldozatait, mint 30 évvel ezelőtt. A rák elleni harc, mely az 1970-es években kezdődött, jócskán mutatott fel eredményeket, a rákos megbetegedések száma mégis évről évre nő. Egyre több gyógyszert fogyasztunk, remélve, hogy ezzel helyreállíthatjuk egészségünket.
Pedig egészségünk elsősorban a táplálkozásunktól függ: attól, hogy mit eszünk reggel, délben és este.

A "Kína-tanulmány" a világ mindeddig legátfogóbb táplálkozástudományi felmérése világosan és közérthetően mutatja be, milyen összefüggés van a táplálkozás és a leggyakoribb betegségek -szívbetegség, elhízás, cukorbetegség, rák és autoimmun betegség- között. Szerzője, dr. T. Colin Campbell, a Cornell Egyetem professzora, miközben számtalan, táplálkozással kapcsolatos tévhitet és mítoszt oszlat el, rengeteg hasznos és megszívlelendő tanáccsal szolgál. Nemcsak a szakembereknek, de főként és elsősorban a széles nagyközönségnek.

Ár: 4 900 Ft