The Diviners – A latok I. – Valami sotet es gonosz felebredt…

Voros pottyos konyvek sorozat
Oldalszám: 661 oldal
Kotes: PUHATABLAS, RAGASZTOKOTOTT
ISBN: 9789633739310


Hiszel abban, hogy szellemek, demonok es Latok elnek kozottunk?
Evie O’Neillt elkuldik unalmas szulovarosabol es New York forgalmas utcaira szamuzik – amitol o ma-xo-lu-te el van ragadtatva. 1926-ot irunk. New York nyuzsog az illegalis italmeresektol, a Ziegfield lanyoktol es a szemtelen zsebtolvajoktol. Az egyetlen bokkeno, hogy Evie-nek a nagybatyjanal kell laknia, aki az okkult tudomanyok megszallottja.
Evie attol tart, hogy Will bacsi felfedi majd legsotetebb titkat: termeszetfeletti kepesseget, ami eddig csak bajba sodorta. Am amikor a rendorseg egy meggyilkolt lanyra bukkan, akinek a testere egy titokzatos szimbolumot vestek es Willt a helyszinre hivjak, Evie rajon, hogy kepessege segithet elkapni egy sorozatgyilkost.
Ahogy Evie fejest ugrik a gyilkossal valo macska-eger jatekba, ujabb tortenetek bontakoznak ki a sosem alvo varosban. Egy Memphis nevu fiatalember eletet a remalmok iranyitjak. Theta, a tancosno multja elol menekul. Egy diak, Jericho pedig megdobbento titkot rejteget. Es mindannyiuktol fuggetlenul valami sotet es gonosz felebredt…

Ar: 2 974 Ft