Stephen Paul Thomas: Gócpont (P)

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9789630859233
Kiadó: Articity Kiadó és Média Kft.
Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 376
Kötésmód: ragasztott kartonált
Tömeg: 500 g/db

A Marson egy légibusz a végzete felé rohan, egy idősödő zsaru menti meg az utasait a pusztulástól… de ez még csak a kezdet. Alex Sverlov horgonykötélbe akadt lábbal tér magához az Indiai-óceán vizén hánykolódva… de ez még csak a kezdet. A Földön egy új birodalom, az Új-Kínai Császárság két korlátozott atomháborúban leigázza Ázsiát… de ez még csak a kezdet. Az M-kórokozó pusztító útjára indul a Naprendszerben létesített kolóniákon… De ez még mindig csak a kezdet.
Ebben az első lapjától az utolsóig lebilincselően izgalmas regényben a főszereplők egy naprendszer méretű fertőzés gócpontjaiban találják magukat, miközben a háttérben náluk sokkalta nagyobb szellemi és fizikai erők mozgatják a szálakat. Új a világ, új a kórokozó, de a konfliktus a régi. Csak úgy fejtheted meg a titkait, ha a Gócpontba kerülsz.

400 évvel járunk a Holdraszállás után. A világ jelentős mértékben átalakult, az egyén számára szinte átláthatatlanul kiszélesedett. A Földet az emberiség régen kinőtte, de időközben meghódította a Naprendszert, ahol kolóniákon éli mindennapjait. Új államok, új élet- és érdekközösségek uralkodnak. A jövő sokszínű és változatos képet mutat Stephen Paul Thomas nagyszabású, bemutatkozó sci-fi regényében.

Ár: 2 990 Ft