Sors es serules

Oldalszám: 304 oldal
Kotes: PUHATABLAS, RAGASZTOKOTOTT
ISBN: 9786155124174


Mikor dol el, mi lesz a sorsunk? Mi mindent befolyasolnak a szuletes korulmenyei? Mit mond a homeopatia es mit a tranzakcio-elemzes eletunk alakulasarol? Mik azok a szuloi terhek, melyek soha nem moshatok ki lelkunkbol? Mit nyertunk es vesztettunk az informatika betoresevel? Hogyan segithet az emberseges kapcsolatkezeles a versenyszfera konyortelen vilagaban? Ilyen es ehhez hasonlo kerdesekkel talalkozhatnak a Sors es serules olvasoi.
Aki gondolkodik, annak valtoznak is a gondolatai. Idorol idore az erdeklodese is. Mindig johetnek ujdonsagok, amelyek elteritenek a korabbi iranyoktol. Ma mar nem hiszem peldaul, hogy szakteruletem, a pszichologia meg tudna valaszolni erzelmi mukodesunk minden kerdeset, es hogy a valaszok feltetlenul eletrajzunkban rejlenenek. Ahogy vegigneztem, mi mindenrol gondolkoztam az elmult evekben, meglepett, mennyire tarka kep alakult ki. Ezeket a sokszor nagyon kulonbozo temakat es megkozeliteseket tettem egymas melle ebben a kotetben.
F. Varkonyi Zsuzsa pszichologus az immar kilenc kiadast megert Mar 100x megmondtam es folytatasa, a hatodik kiadasanal jaro Tanulom magam szerzoje. Sors es serules cimu kotetenek jelenlegi, harmadik kiadasaban az elmult evekben megjelent tanulmanyainak gyujtemenyet adja kozre.

Ar: 2 371 Ft