Sándor Zsuzsanna: Csodafiú szarvas – A hét garabonciás – Mitikus kalandregény 1. kötet

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9786155214837
Kiadó: Szülőföld Könyvkiadó
Kiadás éve: 2015
Oldalszám: 288
Kötésmód: ragasztott kartonált
Tömeg: 500 g/db

Ez a történet egy csodálatos nyáron kezdődik. Hét fiatal, három lány és négy fiú az ország különböző pontjairól, éppen betöltik a 14. életévüket, és nyaralni érkeznek egy alföldi kis faluba a nagyszüleikhez. Készülnek a középiskolába, de előtte még egy jót buliznának a nyáron.
Ám, a főszereplő, Levente szülinapjának megünneplése több mint kalandosra sikerül. Kiderül, hogy mind a heten különleges, rejtett adottságokkal rendelkeznek, valójában táltosok. Hogy igazán azzá váljanak meg kell szerezniük a varázserejüket. Le kell győzni az öreg táltost, kiállni a keresztútpróbát, és rájönni a világfa titkára.
Indulhatnának a küldetést teljesíteni, de mi az, hogyan és merre? Ezt mondja el a szép öregember… A feladat nehéz. A sötét erők, a félelmetes Kalamona és Lúdvérc elrabolták Boldogasszony négy legszebb tündérlányát és Napkirály aranyszőrű bárányát. Ezeket kell visszaszerezni.
Mindenesetre elindulnak a Föld köldöke felé…

"Most tudja csak, hogy ez az ősi tudás, amit nagyanyjától kapott, micsoda érték. Tegnap este óta még valamit tud. Az ige nemcsak egy nyelvtani szófajta. Az ige varázserő. A szó mágia. És ő része ennek a mágiának. Ahogy a többiek is. Örömöt és izgalmat érzett. Nem félt az előttük álló feladattól. De érezte a felelősséget is. Kalandra vágyott ezen a nyáron, ám tudta, hogy ez több lesz annál." (részlet a könyvből)

Ár: 2 990 Ft