Real Madrid – A kiralyi lepel mogott

Oldalszám: 255 oldal
Kotes: PUHATABLAS, RAGASZTOKOTOTT
ISBN: 9786155056956


A Real Madrid, a „kiralyi klub” a futballcsapatok topmodellje. Topmodell abban az ertelemben, hogy joforman nincs futballista, amelyik elutasitana az erdeklodeset. A klubmodell azonban mar korantsem ilyen hibatlan. Nincs a futballpalettan meg egy olyan csapat, amelyik ennyire fuggne az elnoke es az irrealis elvarasokat tamaszto szurkoloinak a hangulatatol. A Real Madrid a 21. szazadban egy gazdasagi sikertortenet. Sportszakmai szempontbol mar egyaltalan nem ilyen meggyozo a teljesitmenye. A klubba invesztalt es a korulotte forgo penzosszegek nagyban meghaladjak az ehhez viszonyitott, elert sikereket. Florentino Perez elnok, a 21. szazadi Real Madrid nagy hatalmu vezere a legnagyobb sztarok elcsabitasaval probalja lemasolni a csapat otvenes evekbeli hoskorszakat. Az uj szazadban azonban mas szabalyok diktalnak. A futballszakmai hatterben a korona es vele egyutt a kiraly fenye megkopott. Mar csak a kiralyi lepel takarja.
„Florentino Perez klubvezetese egy erdekes es helyenkent ellentmondasoktol sem mentes kiserlet, korabban hasonloval meg senki sem probalkozott a vilagfutballban. Mikent azzal sem, hogy ezt magyarul atfogoan, erthetoen, az osszefuggesekre ravilagitva feltarja es leirja – eddig.” (Baumstark Tibor, DIGI Sport)
„Nem csupan gondosan osszegyujtott informaciok halmazat jeleniti meg, hanem pompas, pulzusnovelo olvasmanykent is befeszkeli magat az elmenkbe.” (Muranyi Andras, Nepszabadsag)
„A Real Madrid elnoket leszamitva mindenki mas nagy oromet fogja lelni a konyvben, klubszimpatiatol fuggetlenul, mert tartalmas, szenvedelyes, helyenkent viszont kelloen tavolsagtarto es targyilagos olvasmany.” (Haraszti Adam, DIGI Sport)

Ar: 1 395 Ft