R. Kelényi Angelika: Az agyam eldobom – Nő pánikban

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9786155252433
Kiadó: Álomgyár Kiadó
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 192
Kötésmód: puha kötés
Tömeg: 180 g/db

A könyv íróját – aki pánikbetegségének felbukkanása előtt nemcsak bírta a tömeget, de kereste is; kifejezetten ,"boltkóros" volt, a legsűrűbb szórakozóhelyeket kedvelte, és sosem mondott nemet a mozira, színházra – egyik percről a másikra mindettől félelem kerítette hatalmába. Ezt a naplót saját tapasztalatai alapján jegyezte le, önsajnálat nélkül, fanyar öniróniával. A pánik nemcsak a depresszióval, hanem a hipochondriával is kézen fogva jár. Kemény munka megküzdeni vele, s van, akinek sikerül, van, akinek nem. R. Kelényi Angelika úgy gondolja, meggyógyult. Ehhez azonban idő kellett, és sok-sok minden más is…
"Ez a könyv, annak ellenére, hogy a mai napig járom a pokol eme bugyrait, megnevettetett, és reményt adott, hogy van kiút! Köszönöm, Angelika!" (Molnár Anikó – közszereplő) "Roppant szórakoztató, torokszorítóan laza remekmű! Nem tudtam letenni!" (Straub Dezső – színész)
R. KELÉNYI ANGELIKA (1970) újságíró, aki 2014-ben elnyerte a nők társadalmi megbecsülésének és önbecsülésének növelését célzó, 2010-ben alapított Terézanyu-pályázat rangos fődíját. A Nőkorszak.hu főszerkesztőjének legújabb regénye egy humoros, szórakoztató napló, amely sokaknak adhat reményt arra, hogy van kiút a pánikból.

Ár: 2 490 Ft