Pálfi Andrea: Recept nélkül kapható gyógyszerek

0
(0)

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9789632264257
Kiadó: Medicina Könyvkiadó
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 596
Kötésmód: cérnafűzött kötött
Tömeg: 500 g/db

Ez a könyv gyógyszerekhez nyújt segítséget, a recept nélkül kapható gyógyszerek a témája. A gyógyszerész ismeri a hatóanyagokat, a gyógyszereket, az orvos a betegséget, a beteg sok esetben sajnos csak a reklámok alapján kér valamit.
Barkochba játék a patikában, amikor a gyógyszerész azt próbálja kitalálni, hogy a beteg milyen reklám gyógyszerét látta tegnap a tévében. A könyv elkészítését az is motiválja, hogy végre ismét bízzunk a gyógyszerekben. Sokszor lelkiismeret nélkül reklámoznak gyógytermékeket, amelyek egy részével még kellő tapasztalat sincs, mert rövid időn belül átcsomagolják, átnevezik őket, majd döbbenten látjuk, hogy új termékként hirdetik.
Igen, a fű, fa, virág között is vannak kedvező hatású gyógynövények, de dédnagyanyáink korában is volt fű, fa, virág, mégis 10 gyerekből 3 nőtt fel, a többi már gyermekkorban meghalt akár egy egyszerű légúti fertőzésben, mert nem voltak antibiotikumok.
A törzskönyvezett gyógyszerek egy része a mai napig gyógynövény hatóanyag tartalmú, ha természetes gyógymódot szeretnénk választani, bátran lehet ebből a könyvből is.

Ár: 3 600 Ft

Mennyire volt hasznos ez a könyv?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet.