Peter James: Jól áll nekik a halál

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9789636431518
Kiadó: General Press Kiadó
Kiadás éve: 2009
Oldalszám: 400
Kötésmód: kemény kötés
Tömeg: 500 g/db

Veszélyes dolog egy vonaton talált CD-t csak úgy hazavinni, és kíváncsiságból belenézni…
A fiatal üzletember, Roy ezt teszi, és nem érti, miért törlődött le a laptopjáról minden adat… Hamarosan kiderül, hogy ez még csak a kezdet: tettével halálos veszélyt szabadított magára és egész családjára.
Egy előfizetők számára készült filmfelvételen valódi, véres gyilkosság látható: egy meztelen, gyönyörű nőt brutálisan megkéselnek. Roy később fenyegető e-mailt kap egy névtelen feladótól: ha ő vagy a felesége szól a rendőrségnek a felvételről, az ő haláluk is hamarosan "adásba kerül"…
Peter James (Könnyű léptek, A bosszú játéka, Kegyetlen tréfa), a torokszorító izgalmak közepette félelmetes világot vázol fel, amely az internet révén bárki otthonába betörhet. A csak erős idegzetű olvasók számára ajánlott thrillerben kőkemény erőszak jelenik meg a maga vérfagyasztó valóságában; kíméletlen és szélsőséges maffiamódszerek pőre filmkockái peregnek a szemünk előtt, miközben körmünket rágva hajtjuk szélsebesen az oldalakat, hogy lássuk, a kiszolgáltatott átlagember – ha képes rá – hogyan tudja felvenni a harcot a kegyetlen, profi, pénzéhes gyilkosokkal.

Ár: 2 990 Ft