Penny Vincenzi: Szépséges örökség

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9789633575765
Kiadó: Alexandra Kiadó (A)
Kiadás éve: 2015
Oldalszám: 744
Kötésmód: kemény kötés
Tömeg: 500 g/db

A Farrell-ház az ikonikus arcápoló termék, a Krém otthona, amelynek ékszerdobozhoz hasonló zászlóshajójába, a Berkeley Arcade-en álló Boltba 1953 óta tódulnak a nők. A Farrellnél a vevő számíthat arra, hogy megkapja azt a bizonyos személyes pluszt. A legendás Athina Farrell még mindig a cég jelképes vezetője, a Berkeley Arcade-on pedig a maga királyságában Florence Hamilton a legnagyobb diszkrécióval látja el a vevőket a cég termékeivel. Florence kereskedelmi tanácsadó – és emellett fontos titkok tudója.
De természetesen a kozmetikai ipar világa is változóban van, és az egykor dicső napokat megélt Farrell most hanyatlik; vevőiket elcsábították a divatosabb márkák. Ekkor lép a színre Bianca Bailey, a félelmetesen rátermett üzletasszony, három gyermek anyja, aki mindig eléri, amit akar. Athina és Bianca egymás ellen feszülnek a Farrell jövője kapcsán. Kettejük párharcának hátterében feltárul a múlt, a maga ambícióival, szenvedélyeivel és titkaival.
Ez a könyv a túlélésről szól… és egy értékes örökségről..

"Senki nem ír olyan szellemesen és magával ragadóan, mint Penny Vincenzi." (USA Today)

"Mint egy pohár pezsgő: habzó, élvezetes, és nem lehet betelni vele." (Daily Express)

"Beszippantja az embert, és reggelig olvastatja magát." (Boston Globe)

"Penny sosem hagyja cserben hű olvasóit." (Daily Express)

Penny Vincenzi Nagy-Britannia egyik legnépszerűbb szerzője, több mint tizenöt besteller szerzője. Többek között a The Timesnál, a Daily Mailnél és a Cosmopolitannél dolgozott újságíróként, mielőtt belefogott volna a regényírásba. Köteteiből eddig több mint hétmillió példányt adtak el világszerte.

Ár: 3 999 Ft