Penny Vincenzi: Boldog idők

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9789633579404
Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 576
Kötésmód: cérnafűzött kötött
Státusz: ÚJ   &nbsp
Tömeg: 620 g/db

Egy átlagos, forró nyári napon Londontól nem messze egy teherautó sodródik le az útról, és borzalmas tömegbalesetet okoz. Rengeteg a sérült, a környéken eluralkodik a káosz, és a tragikus események néhány ember életét örökre megváltoztatják.
Vajon mi lesz fontosabb a sikeres orvosnak; hogy segítsen a sérülteken, vagy hogy elrejtse szeretőjét a kíváncsi tekintetek elől? Sikerül-e az idős asszonynak időben odaérnie a régen várt találkozóra hajdani kedvesével? Megakadályozhatják-e a történtek a fiatal férfit abban, hogy elvegye menyasszonyát? És ami a legfontosabb: előkerül-e a rejtélyes stoppos, az egyetlen szemtanú, aki tudja, mi történt az autópályán abban a végzetes pillanatban?

Penny Vincenzi a tőle megszokott sodró lendülettel és fordulatos cselekményszövéssel gondoskodik arról, hogy legújabb könyvét kezünkbe véve egyetlen percig se unatkozzunk.

"A Boldog idők valódi báját az adja, hogy emlékeztet minket arra: az életben minden okkal történik, és még a legszomorúbb helyzetek is tartogathatnak kellemes meglepetéseket." (Las Vegas Review-Journal)

"Lenyűgöző és szívbemarkoló." (The Daily Mirror)

"Izgalmas és üdítő olvasmány." (Woman&Home)

Ár: 3 999 Ft