Peace Food – Bekes taplalkozas – 30 izletes vegan recepttel

0
(0)

Oldalszám: 242 oldal
Kotes: CERNAFUZOTT, KEMENYTABLAS
ISBN: 9789632911656


Ruediger Dahlke minden konyveben a test es lelek egeszsegenek fontossagat hangsulyozza. Uj muveben a hus es tejtermekmentes taplalkozas egeszsegre kifejtett pozitiv hatasat tudomanyosan alatamasztott ervekkel, tanulmanyokkal mutatja be. Eletminosegunk javulasat taplalkozasi szokasaink es eletmodunk megvaltoztatasaval erhetjuk el a leggyorsabban es a leghatekonyabban.
Az allati eredetu taplalekok betegito, karos hatasairol keszult osszefoglalo tanulmany olvasasa kozben rajovunk, hogy egeszsegunk csak a mi kezunkben van, a mi dontesunk, hogy elindulunk-e a „bekes taplalkozas” utjan.
„A „Bekes taplalkozas” igeretes cim, tobb okbol is. Ha belso bekessegre vagyunk, fel kell hagynunk azzal, hogy eletunket vagoallatok husabol szarmazo felelem- es stresszhormonokkal terheljuk. Ha magunk korul, a vilagban akarunk beket teremteni, a tobbi embernek is elegendo elelemre van szuksege, ami nem is lenne gond, ha az allati termekek fogyasztasarol lemondanank.”
Egeszsegunk szempontjabol lelkiallapotunk rendkivuli fontossaggal bir, am ugyanugy meglepo hatassal lehetunk lelki egyensulyunkra taplalkozasunk reven. A konyv segit raebredni arra, hogy ahelyett, hogy nap mint nap hadat uzennenk a testunknek, kinozva ezzel lelkunket is, taplalkozasunk reven beket kothetnenk a termeszettel es ami a legfontosabb: sajat magunkkal!
„A betegsegekrol es azok testi okairol szolo fejezetben behatoan foglalkozom a modern kor emberenek tanyerjara kerulo allatok helyzetevel. Sokaknak kemeny elmeny lesz errol olvasni. Megis fontosnak tartom e kegyetlen tenyek nyilvanossagra hozasat. Sok husfogyaszto egyaltalan nincsen tisztaban azzal, hogy mi tortenik a vagohidak bolcsen bezart kapui mogott, es ha tudnak, soha tobbe nem tamogatnak ezeket az uzelmeket meg egy falatnyi hus megvasarlasaval sem.”

Ar: 2 720 Ft

Mennyire volt hasznos ez a könyv?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet.