Osi idegenek miszteriuma – A foldonkivuliek emberisegre gyakorolt hatasanak vizsgalata es bizonyitekai

Oldalszám: 313 oldal
Kotes: CERNAFUZOTT, KEMENYTABLAS
ISBN: 9786158033725


Az Osi idegenek cimu tevesorozat a History Channel maig egyik legnezettebb musora. Amit valamikor egy ketoras kulonszamnak szantak, az egy egyre terebelyesedo musorfolyamma notte ki magat, egyre tobb evaddal es minden evadban az elozonel is tobb epizoddal.
Meglatogattak minket a foldonkivuli lenyek a multban? Hozzajarultak ezek az osi idegenek az emberi civilizacio szuletesehez? Osi emlekmuveink tartalmazzak a bizonyitekokat az ittletukre?
Az Osi Idegenek Miszteriuma feltar egy sor elkepeszto igazsagot, tobbek kozott:
– A PIRAMISOK letrejottenek radikalisan eltero uj bizonyitekait – A KRISTALYKOPONYAK eredetet es tortenetuket – Sajat szemszogbol vizsgalja a TAYOS-BARLANGot, egyeni kovetkeztetest von le a legendas KRISTALYKONYVTARrol – Bemutat rendkivuli helyszineket es felfedi a mogottuk talalhato misztikumot, mint peldaul a NAZCA VONALAK es PUMA PUNKU. – Bizonyitekokkal alatamasztja, hogy FOLDONKIVULIEK erkeztek a bolygonkra meg az emberiseg letrejotte elott – Vizsgalja az emberi DNS idegen lenyek altal torteno megalkotasat es letrejottet – A foldon valaha elt ORIASOK kerdeskoret – Az emberiseg SZIRIUSZi kapcsolatat
Elemezve a torteneti es regeszeti bizonyitekokat, Philip Coppens bemutatja, hogy oseink technologiailag sokkal fejlettebbek voltak, mint az jelenleg ismert, es hogy bizonyos kulturakban felbukkant a nem emberi eredetu intelligencia is.
Oseink nyilvanvaloan nem voltak egyedul. Negyven ev utan a Daniken altal feltett nagy tortenelmi rejtelyeinket erinto kerdesekre, Coppens vilagos es tomor valaszt ad konyveben.
Deritsen fenyt On is Erich Von Daniken-el es Philip Coppens-el a nagysikeru Osi Idegenek tevesorozat alapjan keszult osszefoglalo kotetbol az Osi Idegenek Miszteriumara!

Ar: 4 241 Ft