Orok szabadsag

Oldalszám: 255 oldal
Kotes: PUHATABLAS, RAGASZTOKOTOTT
ISBN: 9786155508844


Az orok haboru veteranjai osszetorten, elcsigazottan tertek haza, hogy vegre megpihenhessenek szeretteik koreben. Csakhogy az ido kozben elragadott melloluk mindenkit, akit otthon ismertek, sot az emberiseg tovabb is lepett az evolucio kovetkezo lepcsofokara. William Mandella es tarsai szamara csupan egy isten hata mogotti, fagyos koloniabolygo marad, ahol szigoru megfigyeles mellett elhetik egyszeru eletuket, ha mar a tarsadalomba beilleszkedni keptelenek. Nekik azonban eleguk lesz a ridegtartasbol, es ugy dontenek, elkotnek egy urhajot, megszoknek az egyetlen szabad helyre, amit ismernek: a tavoli jovobe. Am az univerzum kiszamithatatlan, ha az ember pontosan megtervezi utjat, akkor sem garantalt, hogy a kivant celba erkezik.
Az Orok haboru tortenetenek lezarasa minden, amit egy jo SF-tol varhatunk: nagyszabasu kaland az emberi let rejtelmei korul, gazdag jellemabrazolassal, valamint atgondolt tudomanyos es vallasi spekulaciokkal. Egy pillanatra sem lehet unatkozni rajta!
Ha letezne egy Fort Knox SF-iroknak, Joe Haldemant feltetlenul ott kene oriznunk nemzetunk legfeltettebb kincsei kozott. Stephen King
Zsenialis! Denver Post

Ar: 2 796 Ft