Nagy Mária: FülSzöveg (CD melléklettel) – Olasz hallás utáni szövegértés feladatok (B1)

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar; olasz
ISBN: 9789630593304
Kiadó: Akadémiai Kiadó
Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 88
Kötésmód: ragasztott kartonált
Tömeg: 500 g/db

"Sono tutt’orecchi" ("Csupa fül vagyok") – mondjuk olaszul, ha nagyon figyelünk arra, akit hallgatunk, és arra, amit hallunk. Erre a képességre lesz szüksége a nyelvtanulónak a könyv használatakor: "füleljen", figyeljen, értse meg a szövegek tartalmát és lényegét, szűrjön ki belőlük információkat, rendszerezze azokat, illessze táblázatba, alkosson belőlük válaszokat.
A könyv és a hozzá tartozó hanganyag olyan köznapi tematikájú leíró vagy elbeszélő jellegű szövegeket és párbeszédeket tartalmaz, amelyek a hozzájuk kapcsolódó feladatokkal a halláskészség fejlesztésére és a tanulás során elért teljesítmény mérésére egyaránt alkalmasak. A feladatok azt tesztelik, hogy a nyelvtanuló képes-e az átlagosnál kicsit lassabb tempójú, anyanyelvi beszélők által elmondott szövegekből kiszűrni a legfontosabb információkat, megérti-e a szövegek lényegét, mondanivalóját.
A kötet a feladatokkal a legismertebb B1 szintű (alapfokú) egynyelvű nyelvvizsgák (TELC, BME, ECL) és a középszintű érettségi hallott szöveg értése vizsgarészére való felkészüléshez nyújt segítséget a nyelvtanulóknak és a vizsgákra felkészítő nyelvtanároknak.
A feladatokhoz a hanganyag mellett megoldókulcs és szövegkönyv is tartozik, ezáltal a kiadvány nem csak tanórai munkára, hanem önálló felkészülésre is kiválóan alkalmas.

Ár: 2 990 Ft