Michael Mosley – Mimi Spencer: Böjtdiéta

0
(0)

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9789636897017
Kiadó: Gabo Könyvkiadó
Kiadás éve: 2015
Oldalszám: 224
Kötésmód: kemény kötés
Tömeg: 500 g/db

Lehetséges, hogy a hét öt napján a megszokott módon étkezünk, és mégis karcsúbbá és egészségesebbé válunk?

A válasz egyszerű: igen. Csak csökkentse a kalóriabevitelt minden héten két nem egymást követő napon – a nők 500 kalóriára, a férfiak 600-ra. Viszonylag gyorsan és erő­feszítés nélkül le fog fogyni a BöjtDiéta segítségével.

Tudományos vizsgálatok igazolják, hogy az időszakosan böjtölőkről nemcsak a kilók olvadnak le, de csökken náluk egy sor betegség kialakulásának veszélye is, a cukorbajtól kezdve a keringési problémákon át a rákig. "Meggyőző tudományos bizonyítékai vannak annak, hogy az idő­szakos böjtölés jobb egészséghez vezet" – állítja dr. Mark Mattson, az amerikai Nemzeti Öregedéstudományi In­tézet Neurológiai Laboratóriumának vezetője és a Johns Hopkins Egyetem ideggyógyász professzora.

A könyv áttekinti az új, áttörő jellegű kutatások eredmé­nyeit, hogy ezekre támaszkodva ön is olyan fogyókúrás programot alakítson ki, amely beilleszthető az elfoglalt mindennapokba, továbbá bemutat még:
– Negyven 500 és 600 kalóriás ételt, melyeket könnyen és gyorsan el tud készíteni – 8 oldalnyi színes fotót, hogy megmutassa, milyen egy jellegzetes „böjti étel” – A program alapját képező naprakész tudományos eredményeket – Kalóriatáblázatokat, melyek megkönnyítik a diétát – És még sok egyebet

Ár: 3 500 Ft

Mennyire volt hasznos ez a könyv?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet.