Mezitlabas szuperhos kezikonyv – Teljes atalakulas termeszetes modszerekkel az osi egeszseg elnyereseert

Ez a kiadvany e-konyv formatumban is elerheto!E-konyv valtozat

Oldalszám: 202 oldal
Kotes: kemeny kotes
ISBN: 9789631264395


Bevallom, nagyjabol harminceves koromig egyaltalan nem foglalkoztatott a sajat taplalkozasom, sem a testem mukodese. Habar biologia-kemia szakos voltam a kozepiskolaban, csak minimalis emlekeim voltak arrol, hogy melyek a taplalkozashoz kapcsolodo szervek. Nem tartottam fontosnak, hogy elmelyedjek a szenhidratok, feherjek, zsirok, asvanyi anyagok sokszinu vilagaban. Megvasaroltam, megettem, vagy magamra kentem minden olyan termeket, amelynek tetszett a csomagolasa, amelyet a televizioban hirdettek, vagy amelyet mar a csaladban is hasznaltunk korabban.
Ezzel szemben, valahanyszor a muskatlinak kellett tapoldatot vasarolnom, vagy a gyereknek cumisuveget, illetoleg ha uj haztartasi eszkozre volt szuksegem, hosszasan tanulmanyoztam az interneten a lehetosegeket, a cimkeket, a termekosszetetelt.
Soha nem gondolkodtam el azon sem, hogy megfelelo modon kihasznalom-e a fizikai kepessegeimet, es eleg eros-e az immunrendszerem, hogy megvedjen, ha szuksegem lesz ra. Sot, a huszas eveimben dohanyoztam, es hetente fogyasztottam alkoholt, mellyel ugymond leeresztettem a munka miatt bennem felgyulemlett feszultseget. Ha megbetegedtem, elfogadtam, beletorodtem, es a kort a hagyomanyos orvoslas eszkozeivel igyekeztem legyozni. Megvartam, amig megszabadulok a tunetektol, gyokerokokat sohasem keresgeltem.

Ar: 4 241 Ft