Medveczky Balázs: Vigyázat, genyorok!

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9786155104480
Kiadó: Art Nouveau Kiadó
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 216
Kötésmód: ragasztott kartonált
Tömeg: 500 g/db

Takács Béla, a számvitel avatott professzora – a sors furcsa pszichológiai hadviselésének köszönhetően – végtelenül kiábrándult a cinikus politikai életből. Nem hisz abban, hogy az egyén változást érhet el a társadalmi és politikai csatározások színterén. Következetesen zárkózik el az állásfoglalástól, mígnem ifjú és természetesen gyönyörű kolléganője ráveszi, hogy álljon annak a civil szerveződésnek az élére, amely meg akarja akadályozni, hogy a miniszterelnök egy természetvédelmi területen kaszinóvárost építsen.
Hősünk felveszi a kesztyűt, díszes kompániát gyűjtve maga és a szépséges tanársegéd köré: a celebhíradó-függő hullaházi éjjeliőrt, az alkalmanként transzba eső és ilyenkor látomásait versbe öntő jóst, valamint a celebvilág ünnepelt szerelmespárját, az aranylábú focistát és Playboy-nyuszi kedvesét. A korrumpálódás szokásos ösvényére tévedve azonban szörnyű titokra bukkan.

Te mit tennél, ha megcsömörlöttél volna attól, hogy már az sem igaz, amit a politikusok kérdeznek? És mit tennél, ha a politikai hatalom fejéről kiderülne, hogy egy másik planéta, a Genyor bolygó szülötte, és nem kevesebbet akar, mint a Föld elpusztítását?
Van-e remény a túlélésre akkor, amikor hitevesztett világunkat csak az igaz szerelem csókja mentheti meg?

A szerző ebben a sziporkázóan szellemes politikai szatírában keresi a válaszokat kínzó kérdéseinkre ma, a 21. század elején, Magyarországon, a Földön.
Könyvbemutató: november 24., hétfő 19 óra Helyszín: Nyugati téri Alexandra Pódium (1055 Budapset, Nyugati tér 7.)

Ár: 2 699 Ft