Matthew Norman: Házas-társas – Egy pasinak is jár az újrakezdés

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9789638997791
Kiadó: Erawan Könyvkiadó
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 424
Kötésmód: puha kötés
Tömeg: 500 g/db

Végre egy férfi szemszögéből is láthatjuk, milyen bonyolult (és csodálatos) párkapcsolatban élni! Norman humora Nick Hornby-éval vetekszik, elképesztően könnyed stílusban ír a harmincöt éves főhőséről, aki felett összecsapnak a hullámok: a szuper házassága meginogni látszik, de még a reklámszövegírói munkája is veszélybe kerül. Tom Violet írói álmokat kerget, de sajnos szinte mindenki az apjához, a többszörös irodalmi díjas, tehetséges íróhoz hasonlítja, akiért bomlanak a nők, és aki mindig, minden helyzetben feltalálja magát. Tomnak nemcsak magában és maga körül kell rendet raknia, de még a család kajla fülű, krónikus szorongással küzdő kutyáját is istápolnia kell…
Ez a Fejős Éva könyvtára első "pasisan csajos", imádnivalóan humoros regénye, amely egy férfi szemszögéből mutatja be a párkapcsolat nehézségeit és szépségeit.

"Minden sora lenyűgözött. Egy érzékeny szerző finom humorral megírt története, ami nemcsak a férfiakról, hanem rólunk, nőkről is szól. Egy regény a reményről, szerelemről, hűségről, családról és a boldogságról…" (Fejős Éva)

Ár: 2 999 Ft