Marshall Goldsmith – Mark Reiter: Ami eddig működött, az nem visz tovább – Hogyan lehetsz még sikeresebb, ha sikeres vagy?

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9789639711990
Kiadó: Trivium Kiadó
Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 234
Kötésmód: ragasztott kartonált
Tömeg: 500 g/db

Goldsmith olyan alapvető magatartási problémákkal foglalkozik, amelyek a siker velejárói.
Megoldást nyújt arra a húsz rossz szokásra, ami a vezetők közül sokakat érint és megnehezíti, hogy karrierjük töretlenül fejlődjön.
Ezen problémák kezelésére kérték fel a TOP 100 menedzserei a szerzőt.

Foglalkozik a vezetés – ezen belül a kapcsolatteremetés tudományával -, mert az emberi kapcsolatokat tartja az üzleti sikerek egyik legfontosabb feltételének. Az általa kidolgozott módszer hatékonyságát több évtizedes tapasztalat szavatolja. Vérbeli válságkezelőként feloldja a feszültséget, jó útra tereli klienseit, és környezetükkel is elfogadtatja a változást.
Megoldásai nem csak az üzleti életben állják meg a helyüket, de segítségével a magánéleti problémák is orvosolhatók.
Közérthető tanácsok és példák segítségével tanulhatunk Bill Clinton beszélgetői stílusától, Mozart zsenialitásán keresztül egészen a Keresztapa című filmig.

Akár már a vállalati ranglétra legtetején áll, akár még néhány fok híja van, ez a kötet segítségére lesz a rossz tulajdonságok leküzdésében. Ezután a határ a csillagos ég!

Marshall Goldsmith több mint 150 nagyvállalat vezérigazgatójának volt a személyi trénere. A Forbes a világ öt legismertebb vezetői trénere közé sorolta, 197 országban vált ismertté.
Könyvei bestsellerek, munkáit 28 nyelvre fordították le és több milliós példányban keltek el.
Könyve elnyerte az Év legjobb üzleti könyvének díját.

Ár: 2 990 Ft