Marcel Schlewer: Így hát válaszd az életet

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9789639674745
Kiadó: Új Ember Kiadó
Kiadás éve: 2001
Oldalszám: 192
Kötésmód: ragasztott kartonált
Tömeg: 500 g/db

Marcel Schlewer sok csatát vívott meg életében: fiatal katonaként az emberi jogokért Algériában; a palesztinok igazságáért; azért, hogy a világiak csakugyan helyet kapjanak az egyházban… E kötet lapjai is tanúskodnak e harcokról.
Lehet, hogy először megdöbben az olvasó… Mi hozhatna nagyobb békét, mi lehetne mennyeibb, mint Szűz Mária megjelenése? És ráadásul Isten anyja éppen La Salette-ben tűnik fel, a magyar hegyek között, távol az emberi küzdelmek színterétől.
A szerző nagy lelkesedéssel mutatja be könyvében, milyen fontos Szűz Mária számára az ember élete, és hogy üzenete aktuálisabb, mint valaha.
Ha a Szűzanyát követve zarándoklatra indulunk, utunk nem valamiféle búvóhelyre vezet. Szavai nem jámbor lelki vigaszt nyújtanak. La Salette-ben, akárcsak minden más zarándoklat során, a személyes megtérés segíthet abban, hogy új szemmel nézzük életünket és a világ eseményeit. Az imádság és napjaink áttekintése isten igéjének fényében, amire Szűz Mária mindig hív, megtisztítja tekintetünket.
Marcel Schlewer több mint huszonöt éven át segítette a személyes és csoportos lelki utakat La Salette-ben, és ma is Szűz Mária üzenetéből meríti misszionáriusi lendületét.

Ár: 1 850 Ft