Makara György: A kvantum nyelvtanulás felfedezése – QLL – Quantum Language Learning

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9789631251838
Kiadó: Relaxa Kft.
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 172
Kötésmód: kemény kötés
Tömeg: 500 g/db

A könyv műfaja formabontóan kettős: népszerű, tudományos összefoglalás is egy több évtizedes kutatás-fejlesztésről, egy felfedezésről, és a rájuk épülő nyelvoktatási rendszerről. Másfelől memoár a szerzőnek a nyelvoktatásban eltöltött 30 évéről, a módszer kialakulásáról, alkalmazásának számos sikeréről, néhány kudarcról.
Jó hír: Makara György módszerében nem kell se nyelvtant tanítani, tanulni, se szavakat és nyelvlecke szövegeket bebiflázni. És nem beszélni, hanem először érteni kell az idegen nyelven annak, aki még nem tud. A beszéd ráér, amikor már az elemi nyelvismeret birtokába jutott. Addig? – rengeteg, anyanyelvi kiejtésű, megértett szöveggel kell találkoznia, ezeket kimondania, rekonstruálnia, módosítania. Így tud beletanulni az idegen nyelvbe. Hasonlóan ahhoz, ahogy azt az anyanyelve megismerésekor tette. A nyelvtani rátekintés és a szókincs növelés ez utánra marad.
Meghökkentő gondolatok ezek a nyelvismeret megszerzésének új, élvezetes, eredményes lehetőségéről, melyek – ha elég nyitottak vagyunk rá – mindenestől megváltoztathatják a beszélt nyelvvel és az idegennyelv-ismeret megszerzésével kapcsolatos gondolkozásunkat, azaz a nyelvoktatásunkat.
Hogy mik a lényegi elemei a kvantum nyelvtanulásnak? Megtudja, ha elolvassa ezt a fontos művet! A nyelvtanulásban ugyanis így vagy úgy mindenki érintett, és az eredményessége nemcsak egyéni vagy közösségi, de országos, sőt globális szinten is fontos. Ideje a járhatatlan járt utakról a valóban járhatóra térni – a nyelvoktatásban feltétlenül! Magunkért, gyermekeinkért, egy élhetőbb, érthetőbb világért.

Ár: 3 490 Ft