Lesley Stanfield: 75 kötött virágos blokk – Gyönyörű minták takarókhoz, kiegészítőkhöz, babatakarókhoz és sok minden máshoz

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9789636896898
Kiadó: Gabo Könyvkiadó
Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 128
Kötésmód: puha kötés
Tömeg: 500 g/db

A virágtémájú kötött blokkok izgalmas gyűjteményében az egyszerű vagy egyik sarkuktól a másikig, átlósan kötött négyzetektől a körben kötött geometrikus mintákig minden kötni vágyó talál magának valamilyen ötletet. A blokkok készítéséhez számtalan kötési technikát vonultat fel, mint az intarziatechnika, a domború és az áttört, csipkés szemek kötése, így lehetőség van valami újat tanulni vagy gyakorolni.
Kitűnő az úton lévő kézimunkázók számára. Csak magunkkal kell vinni mindazt, ami néhány blokk készítéséhez kell, ha utazunk valahova, ha ingázunk, vagy ha éppen barátainkkal találkozunk. Aztán amikor az összes darabbal elkészültünk, összeállíthatjuk őket, ha van egy kis szabadidőnk.
Minden mintához szöveges leírás tartozik, és ahol a jobb érthetőséghez szükséges, leszámolható ábra is kiegészíti. A hasznos technikákat bemutató részből bárki felfrissítheti kötéstudományát. A kreatív modellek inspiráló ötletekkel segítenek abban, hogyan használjuk fel és kombináljuk egymással a blokkokat.

Ár: 2 990 Ft