Lenn, a nyul uregeben – A legismertebb nyuszilany vallomasa egy bizarr es zart elit vilagrol

Ez a kiadvany e-konyv formatumban is elerheto!E-konyv valtozat

Oldalszám: 415 oldal
Kotes: FULES, KARTONALT
ISBN: 9786155373732


Ez a tortenet dobbenetes, eddig nem latott melysegekben mutatja be a Playboy-villa bizarr, belso vilagat es a titkait is annak a ferfinak, akinel a villa kulcsa van.
Az oregoni kisvarosbol szarmazo Holly Sue Cullent egy huszonegy eves koraban meghozott spontan dontes valtoztatta Holly Madisonna, Hugh Hefner elso szamu baratnojeve. De miutan beveti magat a nyuszi uregebe, Alice Csodaorszagahoz hasonloan a Playboy-villa kivulrol tundermeseszerunek tuno eleterol beleertve a leghiresebb sztarokkal rendezett bulikat es a sajat negy evig tarto valosagshow-jat is gyorsan kiderul, hogy ez a vilag nem mas, mint a szigoru szabalyok, a manipulacio es az ambiciozus, alnok nyuszilanyokkal folytatott csatak szintere. Az elet a hirhedt villaban messze nem alom, inkabb remalom. Es miutan mindent elveszit, nem marad remenye masban, csak az ongyilkossagban.
De ahelyett, hogy eldobna az eletet, ugy dont, hogy inkabb a kezebe veszi.
Holly oszintesege megdobbento es megindito egyben. Vallomasa a villaban toltott idorol, a drogokrol, a szexrol, a lelki es testi abuzusrol, a hirhedt bulikrol a felso tizezer szinfalak mogott zajlo valodi eleterol letaglozo olvasmany.
Nem veletlenul szerepelt a The New York Times, az Amazon es szinte minden mas sikerlista elen, honapokon at, es adtak el belole tobb millio peldanyt.

Ar: 3 391 Ft