Lee Carroll: Kryon 12 – Az Emberi DNS Tizenkét Rétege

0
(0)

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9789630847094
Kiadó: Unio Mystica Kiadó
Kiadás éve: 2012
Oldalszám: 312
Kötésmód: ragasztott kartonált
Tömeg: 500 g/db

Utunk egy csodálatos fordulóponthoz érkezett 2012 esztendejében, és az evolúciónk teljesen meglepő módon változik tovább: az ember (újra) ráébred arra, hogy valójában egy multidimenzionális lény, aki csupán belefeledkezett a háromdimenziós valóságába.
Ennek a fejlődésnek egy elképesztő és elemtáris jelentőségű mérföldkönyve ez a könyv, amiben megismerhetjük létezésünk alapjait, az emberi 12 multidimenzionális DNS réteget. Kryon kézenfogva vezet bennünket önmagunk mélyére, mint egy segítő társ – vagy ahogyan Ő fogalmaz: családtag.
Az Olvasó előtt csodálatos lehetőségek és ismeretek nyílnak meg, s ahogyan haladunk lépésről lépésre, úgy sejlik fel előttünk egy teljesen más módon megközelített Élet. Kryon minden segítséget megad ahhoz, hogy kilépjünk lineáris és néha beszűkült nézőpontunkból, és ez a folyamat sokszor felkavaró, de mindig gazdagabbá tesz lélekben.
Ezt a könyvet -amely sorban a tizenkettedik- szívből ajánlhatjuk minden úton járó embernek, aki eldöntötte, hogy szeretné megismerni önmagát, egy olyan szinten, ahogyan talán még soha nem nézett magára.

Ár: 2 900 Ft

Mennyire volt hasznos ez a könyv?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet.