Karmakiller – Ajandek meditacios CD-melleklet – Igaz tortenet „”az uj evezred Voros Oroszlanja””

0
(0)

Oldalszám: 136 oldal
Kotes: PUHATABLAS, RAGASZTOKOTOTT
ISBN: 9789632911793


“Ha Ha az almom kapcsan a multba nezek, nem tul biztato a kep. Hiaba koltoztem el tizennyolc evesen a csaladomtol, a testi es lelki terror addigra mar felemesztette az egeszsegemet. Sokfele es sokaig tarto betegeskedes utan ket evig a halal mezsgyejen egyensulyoztam, es nem volt olyan reg, hogy elmenekultem egy hazassagbol, ami mar senki javat sem szolgalta. Ez vagyok en? Aligha. Mert emellett van egy masik multam is”.
A megrendito tortenetben, melyet Balazs Valeria Aname tar elenk, sajat magunkra ismerhetunk, lelki fejlodesunk merfoldkovei koszonnek rank. A kalandregenynek is beillo konyvben a sors rendezodeset kovethetjuk nyomon, atlatva, hogy mindennek oka es eredoje maga a szeretet, es hogy a legnagyobb szenvedes is a fejlodesunk szolgalataban all. Az irono kezzelfoghato valosagga teszi a karma miszticizmusat, mikozben olyan kerdesek megvalaszolasara osztonoz tortenetevel, amelyekkel eletutunk mas iranyt vehet. Segit minket, hogy sajat valaszainkra talaljunk, megfejtsuk, kik vagyunk valojaban, honnan jottunk es mit kell tanulnunk a sajat eletunkbol.
“Karma… felelemmel vegyes borzongassal ejti ki a szot, aki elott felderengett mar a spiritualis vilag, es kezdte megismerni annak torvenyeit… De a megismeres messze van meg a megertestol! A megertest – es vele egyutt a megbocsatast es minden itelkezestol valo tartozkodast – nem hozhatja el mas, mint a sajat elmenyed.” Balogh Bela

Ar: 2 125 Ft

Mennyire volt hasznos ez a könyv?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet.