Kalandok a leleknek – 21 lepes, hogy megteremtsd az eletet, amire mindig is vagytal

Oldalszám: 305 oldal
Kotes: PUHATABLAS, RAGASZTOKOTOTT
ISBN: 9789635295746


Erezted valaha ugy, hogy valami akadalyoz a boldogulasban? Neha ez az akadaly akar te magad is lehetsz Shannon Kaiser olyan kalandra hiv, melybe ha belevagsz, felfedezheted lelked rejtett zugait. Olyan megvalositasokra tehetsz szert, amitol elegedette, szenvedelyesse es oromtelive valik eleted.
Ez az utikalauz ravilagit a boldogsagunkat gatlo szokasainkra, es feltarja az erzelmi fejlodes huszonegy forradalmian uj utjat, amely hozzasegit minket, hogy felelem nelkul fogadhassuk el legbensobb vagyainkat. A valtozashoz neha az is elegendo, ha egy kicsit mas szemszogbol nezzuk a dolgokat. Shannon Kaiser sajat atalakulasanak tapasztalataibol alkotta meg nem mindennapi kalandokra invitalo programjat.
Ha koveted a szerzo tanacsait:
1. elerheted a celjaidat; 2. megszabadulhatsz a korlatozo meggyozodesektol es a negativ mintaktol; 3. levetkozheted a felelmet, es cellal, szenvedellyel elheted az eleted; 4. a mindennapjaid reszeve teheted a boldogsagot.
Ha nem arra figyelsz, milyennek latjak masok az eletedet, hanem arra, hogy te milyennek erzed, akar kalandnak is felfoghatod. Ha elkezdesz maskent tekinteni onmagadra, kepes leszel a maga teljessegeben megelni az eletet.
Shannon Kaiser csodalatos no, akinek az a kuldetese, hogy megmutassa az embereknek, mikent lelhetnek beket, boldogsagot es elegedettseget. Gabrielle Bernstein, a The New York Times bestsellerszerzoje, a Tortenhetnek csodak iroja

Ar: 2 796 Ft