Joyce Meyer: Jó szokások kialakítása – rossz szokások kitakarítása – Tizennégy új viselkedésforma, amely energiával tölti be életed

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9786155246371
Kiadó: Immanuel Alapítvány
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 198
Kötésmód: ragasztott kartonált
Tömeg: 500 g/db

Kifejleszthetünk jó szokásokat és kitakaríthatunk rosszakat ismétlés útján. A szakemberek szerint harminc nap alatt kialakítható vagy kitakarítható egy szokás, ezért arra hívlak, hogy próbáld meg: változtasd meg az életedet szokásaid megváltoztatásával! Először talán nehéz lesz, de szorgalommal és türelemmel végül sikerülni fog. A jó szokásokat, amelyeket állításunk szerint szeretnénk kialakítani, többek között azért nem sajátítjuk el, mert az azonnali kielégülés kultúrájában élünk. Mindent azonnal akarunk, és nem értjük, hogy a sok jó dolog, amire vágyunk, és amire szükségünk van, nem lesz csak azért a miénk, mert akarjuk. Jó szokásokat azok tudnak kialakítani, akik kitartanak, és semmiképpen sem adják fel.
Vince Lombardi azt mondta: "A győzelem szokás – sajnos, a vereség is az." Azt is mondta: "Amikor megtanulunk feladni valamit – a feladás már a szokásunkká is vált."
Hozd meg most azonnal a döntést, hogy a jó szokások kialakításának és az elhagyni kívánt rosszak kitakarításának területén győztes lehetsz, és az is leszel!
Sose fogj hozzá semmihez kételkedve és attól rettegve, hogy kudarcot vallasz! Úgy kezdj hozzá ehhez a könyvhöz, hogy hiszed: meg tudsz változni! Isten segítségével képes vagy jó szokásokat kialakítani, és a rosszakat kitakarítani. Jó szokások kialakításával jobb emberré válhatsz.
(Részlet a Bevezetésből)

Ár: 2 750 Ft