John Naisbitt: A gondolkodás magasiskolája – Tárjuk fel a jövőt

0
(0)

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9789630633352
Kiadó: Lexecon Kiadó
Kiadás éve: 2009
Oldalszám: 272
Kötésmód: puha kötés
Tömeg: 470 g/db

John Naisbitt gondolatébresztő – "Megatrendek" és a "Megatrendek 2000" című – művei bizonyságot adtak arról, hogy a szerző gyorsan változó világunk egyik legnagyobb látókörű és legpontosabb megfigyelője.

"A gondolkodás magasiskolája" még ezen is túlmutat: beavat az előrejelzés titkába. John Naisbitt átadja olvasóinak a kulcsot a jövő birodalmához, feltárja azokat a módszereket, amelyek segítségével képesek leszünk megérteni napjaink világát és felismerni a holnapban rejlő lehetőségeket. Bemutatja leghatékonyabb eszközeit, a 11 vezérelvet, majd ezeket alkalmazva fényt derít azokra a jelenségekre, amelyek a legnagyobb szerepet fogják játszani a XXI. század soron következő évtizedeiben.

A Galileiről, Einsteinről, valamint napjaink üzleti, tudományos és sportéletének sztárjairól és csodabogarairól szóló történetekkel tarkított könyv felnyitja a szemünket. Segítségével képesek leszünk átlátni az újságok szalagcímein s a politikusok szólamain, és személyes véleményt alakíthatunk ki arról, hogyan alakul a jövő.

Ár: 3 480 Ft

Mennyire volt hasznos ez a könyv?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet.