Jeffrey Archer: Megmondjuk az elnöknek?

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9789636431884
Kiadó: General Press Kiadó
Kiadás éve: 2010
Oldalszám: 310
Kötésmód: kemény kötés
Tömeg: 450 g/db

Florentyna Kane hosszú éveken keresztül küzdött, szinte mindenét feláldozva, egyetlen álom megvalósításáért: az Amerikai Egyesült Államok elnöki székéért. Ám ellenségei már a beiktatási beszéde alatt azt tervezgetik, hogyan némíthatnák el örökre.
Este fél nyolckor az FBI fülest kap a készülő merényletről – abban az évben ez már az 1572. ilyen fenyegetés. Fél kilenckor öt ember ismeri a terv részleteit. Fél tízkor négyen közülük már halottak.
Csupán egyetlen ember, az FBI-ügynök Mark Andrews tudja, hogy a gyilkosok mikorra tervezik tettüket, de még ő sem ismeri a legfontosabb részleteket: hogy hol és pontosan kik akarják eltenni láb alól az elnököt. Mindössze hat nap áll a rendelkezésére, hogy megtalálja a hidegvérű összeesküvést mozgató szenátort. Ez alatt a hat nap alatt egy percet sem vesztegethet el, nem hagyhat nyomot maga után – és senkiben sem bízhat. Egyetlen rossz lépés, és az elnök álma rémálommá változik…
Jeffrey Archer (Párbaj, Légvonalban, Se több, se kevesebb, Becsületbeli ügy) "A tékozló lány"-ban megismert Florentyna Kane életének alakulását követi nyomon a tőle megszokott feszes iramú, magával ragadóan izgalmas történetben.

Ár: 3 200 Ft