James F. Kurose – Keith W. Ross: Számítógép-hálózatok működése – Alkalmazásorientált megközelítés

0
(0)

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9789635454983
Kiadó: Panem Könyvkiadó
Kiadás éve: 2009
Oldalszám: 758
Kötésmód: kemény kötés
Tömeg: 1,38 kg/db

A kötet világszerte a legnépszerűbb tankönyvek egyike az alapok elsajátításához.
Sikerének egyik oka, hogy friss szemlélettel és korszerű módon közelíti meg a számítógép-hálózatok oktatását. A hagyományos tanítási módszerrel ellentétben felülről lefelé, azaz az alkalmazási rétegtől indulva tárgyalja a számítógép-hálózatokat. A rétegzett szerkezet segítségével a hallgatók átláthatják a számítógép-hálózatok összetettségét – azonban úgy tanulják meg az architektúra egy-egy részéhez tartozó különböző fogalmakat és protokollokat, hogy közben látják a teljes képet, ahogyan a részek egymáshoz illeszkednek.
A középpontban az Internet áll, és a szerzők előtérbe helyezik a hálózati biztonság kérdéseit a legelterjedtebb és legújabb hálózati technikákkal együtt.
Ez a könyv azok számára készült, akik először foglalkoznak a számítógép-hálózatokkal. Használható mind informatikai, mind villamosmérnöki szakokon, az egyetemi alapképzésben és a mesterképzésben egyaránt, valamint hasznos lehet a telekommunikációs iparban dolgozók számára is.
Úgy hisszük, hogy a hálózatok tanulása (és tanítása!) lehet élvezetes. A könyvben a humor, a hasonlatok alkalmazása és a valódi példák remélhetőleg hozzájárulnak ehhez.

Ár: 6 900 Ft

Mennyire volt hasznos ez a könyv?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet.