Ja, es meg valami…

0
(0)

GALAXIS UTIKALAUZ STOPPOSOKNAK sorozat
Oldalszám: 316 oldal
Kotes: CERNAFUZOTT, KEMENYTABLAS
ISBN: 9789636893705


Egy angol uriember vegeerhetetlen kutatasa terben es idoben egy csesze tisztesseges teaert…
Arthur Dent es az egeszen figyelemremelto konyv, a Galaxis Utikalauz stopposoknak veletlen talalkozasa nem zajlott teljesen zokkenomentesen. Arthur bejarta az ismert es ismeretlen ter minden zeget es zugat. Elore es hatra bukdacsolt az idoben. Tobbszor felrobbantottak, ujra osszeraktak, kegyetlenul bebortonoztek, remsegesen elengedtek es sokkal cirkalmasabban sertegettek, mint az szigoruan veve szukseges lett volna. Es persze mindekozben alapvetoen nem sikerult megragadnia az elet, a vilagmindenseg meg minden lenyeget.
Vegul aztan Arthur csak hazakeveredett a Foldre. Ez azonban meg nem jelenti, hogy elkerulte a sorsat. Ugyanis Arthur eselye arra, hogy egy rendes csesze teat szerezzen, elparolog a vilag oceanjaival egyutt, mivel amint megerkezik, megtudja, hogy a Foldet fel fogjak robbantani… mar megint.
A Ja, es meg valami… Eoin Colfer tollabol a Galaxis Utikalauz stopposoknak trilogia igencsak varatlan, am orommel fogadott hatodik epizodja. Szerepel benne egy egesz panteon munkanelkuli isten, mindenki kedvenc renegat galaktikus elnoke, egy szerelmes zold idegen, egy bosszanto szamitogep es minimum egy igen nagy tabla sajt.
Douglas Adams Galaxis Utikalauz stopposoknak sorozata nagy vidamsag forrasa lett szerte a vilagon. A Ja, es meg valami… szerencsetlen Arthur Dent foldlako galaktikus koborlasainak ujabb, vicces fejezete a Galaxis Utikalauz stopposoknak kiadasanak harmincadik evfordulojara jelent meg, hogy a legviccesebb sorozatot olvasok uj nemzedekevel ismertesse meg.
Douglas Adams tervezte egy hatodik konyv megirasat a sorozatba, am sajnalatos korai halala 2001-ben megfosztotta ettol a lehetosegtol. Most, az elismert humorista es bestsellerszerzo Eoin Colfer, a szeles korben ismert (es igencsak felreertett) Artemis Fowl antihos megteremtoje kapott felkerest, hogy ismet engedje szabadjara Arthur Dentet es Ford Prefectet terben es idoben. Az egy nagy vilagegyetem odakint, aki nem vigyaz, azzal szinte minden megtortenhet, es altalaban meg is tortenik. Hat te is csomagold el a torulkozodet, es elvezd az utazast!
A teljesen pontatlanul elnevezett trilogia kotetei: • Galaxis Utikalauz stopposoknak • Vendeglo a vilag vegen • Az elet, a vilagmindenseg meg minden • Viszlat, es kosz a halakat! • Jobbara artalmatlan • Ja, es meg valami…

Ar: 2 966 Ft

Mennyire volt hasznos ez a könyv?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet.