Hidak egymashoz – Empatia, kommunikacio, konfliktuskezeles

Nyitott Akademia sorozat
Oldalszám: 182 oldal
Kotes: PUHATABLAS, RAGASZTOKOTOTT
ISBN: 9789638902658


‘A beke nem a konfliktus hianya, hanem a konfliktus kezelesenek kepessege’ – irta Dan Millman, a Bekes harcos utja cimu konyv vilaghiru szerzoje. Ez a kotet eppen errol szol: mikent kezeljuk eletunk kikerulhetetlen konfliktusait, hogy azok ne robbantsak szet kapcsolatainkat, hanem epulhessunk, erosodhessunk altaluk – kulon-kulon es egyutt is?
Minden egyes konfliktus lehetoseg arra, hogy atmenetileg vagy akar vegleg eltavolodjunk egymastol – am fejlett empatias keszseggel es megfelelo kommunikacioval egeszen mas eredmenyre is juthatunk. Raadasul igy nemcsak a kapcsolat, de a vitas helyzet kimenetele is joval kedvezobb lehet. Erdemes megtanulni ennek a mikentjet, mert e kepesseg sokszorosan meghalalja az elsajatitasara forditott erofesziteseket.
A Nyitott Akademia-sorozat uj koteteben gyakorlatias kommunikacios es konfliktuskezelesi technikakat, inspiralo gondolatokat es szivmelengeto torteneteket egyarant talalhat az olvaso. A szerzok olyan hiteles szemelyisegek, akiknek egesz elete es munkassaga alatamasztja leirt mondataik ervenyesseget.

Ar: 1 691 Ft