Halk szokkal, sotet hurokon

0
(0)

MAGUS sorozat
Oldalszám: 360 oldal
Kotes: karton
ISBN: 9786155314568


Wayne Chapman* pozicioja tobb szempontbol is egyedi Ynev kristalyegboltjanak tartooszlopai kozt. Egyfelol azert, mert o all a legregebben a helyen: a burokba zart vilagot regenyei, A Halal havaban (1990) es az Eszak langjai (1991) teremtettek meg, a M.A.G.U.S. alapkonyve (1993) ezek alapjan, az o iranyitasaval rendezte be a jatekosok szamara Ynev szinpadat. Masfelol azert, mert oszlop letere sem hajlando kozepen megmaradni. A renieri homaly mezsgyejetol a boomeni koltoiseg magaslataiig barhol megallja a helyet – e ketto vegyuleke teszik olyan hatekonnya es emlekezetesse novellait, melyekkel vilagat maig alakitja.
Gyujtemenyes kiadasuk masodik koteteben az isteneke, a kivalasztottake es a sotet titkoke a foszerep. A tortenetek ive a korok elotti kor homalyabol a Nagyok haborujanak poklan es Kyria fenykoran at a hetedkor alkonyaig vezet, ahol egy renegat profeta es egy hitehagyott nekromanta szovetsegenek kell megovnia a vilagot a sorstol, amit egy megebredt halhatatlan tartogat neki.
* Szerzoi nev, melyet Gaspar Andras (25) es Novak Csanad (18) krealt a magyar fantasy-piac meghoditasara, es 1994-ig kozosen hasznalt.
Tartalomjegyzek:
A teremtes titkos tortenete Leviatan Halk szokkal, sotet hurokon Egyuttallas Profecia Zaszlok hulltan, balvanyok doltekor

Ar: 2 541 Ft

Mennyire volt hasznos ez a könyv?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet.