Gabriela Nedoma: Natúrkozmetikumok – Szépségápolás természetesen

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9789633410967
Kiadó: Centrál Médiacsoport
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 256
Kötésmód: puha kötés
Tömeg: 500 g/db

Gabriela Nedoma gyógynövény pedagógus, kutatási területei a természetes szépségápolás, a vadon termő növények és a hagyományos természetgyógyászat. Természetismereti tanfolyamokat tart, az ökológiai életmód elkötelezettje. Gyógynövényismerő romániai családba született, így őseinek tudását is beleszövi munkájába. Natúrkozmetikumaihoz évek óta gyűjt hagyományos recepteket a világ minden tájáról, és maga is kidolgozott új, természetes receptúrákat.

Bőrbarát természetesség:
A natúrkozmetikumok az alumíniumtartalmú dezodorok, a kémiai adalékanyagokat és segédanyagokat tartalmazó bőrápoló krémek és az állatokon tesztelt szépségápolási kellékek természetes alternatívái. A hajmosó szerek hozzávalói a fán teremnek, a fogkrémeké a réten virítanak, a napolaj alapanyagai pedig a kertben sarjadnak. Mindegyik alapanyag teljes mértékig természetes, és olyan tiszta, hogy akár el is fogyaszthatnánk. Egészséges sejtfrissítő kúra a természetből – akár egy szem üdítően friss gyümölcs!

Természetüknél fogva hatékoyn kozmetikumok:
– 130 receptetőtől talpig
– krémek, kenőcsök, bőrfrissítő turmixok, dezodorok, samponok, szájápolók, szőrtelenítők, fényvédő készítmények, babaápoló szerek
– minden bőrtípusra, az egész családnak
– könnyen beszerezhető, élelmiszer minőségű alapanyagokból
– házilag gyorsan és egyszerűen elkészíthető kozmetikumok
– az elkészítés módját lépésről lépésre bemutató leírások

Ár: 4 500 Ft