Fozz evszakok szerint! – Makrobiotikus csaladi konyha termeszetesen, allati feherje nelkul – Makrobiotikus csaladi konyha termeszetesen, allati feherje nelkul

Oldalszám: 176 oldal
Kotes: CERNAFUZOTT, KEMENYTABLAS
ISBN: 9786155113598


‘Szepesi Dora, ujsagiro, eletmod-tanacsado es terapeuta vagyok. Szakteruletem: fozotanfolyamok, szakacskepzes, tanacsadas, szakcikkek irasa. A makrobiotikat Horvath Eva berlini fozoiskolajaban ismertem meg. Kozosen irtunk harom eletmod- es receptkonyvet, amelyek 1991 ota folyamatosan fellelhetok a piacon. Cim szerint ezek: A fiatalodas muveszete, a Harmonia az etelben, harmonia az eletben, es a Boldog szulo, boldog gyerek. Horvath Eva onzetlen szellemeben szeretnem ajanlani a makrobiotikat mindenkinek, aki nyitott egy ‘nagyobb eletre’, tagasabb valosagra, jatekossagra, kreativitasra. Orom es ajandek, hogy a tanitvanya lehettem.’ (a Szerzo)
Aschenbrenner Sandor, ujsagiro, fotos. Fotoi kozel hozzak az olvasohoz a kulonleges nevu fogasokat. Konnyebben el tudjuk kepzelni peldaul, hogy nez ki a rakott csicsoka koleskolbasszal, milyen pompasan mutat a zoldsegnyars, mennyire vonzo az egzotikus fuszeres lencse, vagy milyen mesebeli tajra hiv a sutotokleves… Kepei nem csupan esztetikus etelfotok: a recepteken tul tovabb meselnek az etelekrol, az alapanyagokrol.

Ar: 2 974 Ft