Finomat cukor nelkul

1X1 KONYHA sorozat
48 oldal
Kotes: IRKAFUZOTT
ISBN: 9786155533143


Kulonfele okokbol valaszthatjuk a cukormentes etkezest, lehet az egeszsegugyi, vagy esztetikai megfontolasbol. Donthetunk teljes vagy reszleges szenhidrat megvonas mellett, vagy egyszeruen csak lecserelhetjuk a finomitott cukrok hasznalatat termeszetes edesito szerekre. Barmelyik dieta vagy eletmod szerint vezetjuk konyhankat, ezekkel a receptekkel nyugodtan elvezhetjuk az edes izeket.
Az 1×1 Konyha Cukormentesen finomat kiadvanyanak segitsegevel kiprobalhatunk olyan edessegeket, amelyek szenhidratban szegenyek, s igy beleillenek a szenhidratmentes dietakba, de talalhatunk olyanokat is, amelyek hagyomanyos desszertjeink ujraalkotasai az edes izvilag felaldozasa nelkul. Olyan edessegeket is megkostolhatunk, amelyek termeszetes szenhidrat forrasok tele a feldolgozatlan etelek vitamin es asvanyi anyag tartalmaval, melyek azonnal hato, am hosszu tavu energiaval szolgalnak, igy nincsenek kartekony hatassal az egeszsegunkre.
A desszertek nagy resze buntetlen finomsagnak szamit, amelyet az egesz csalad batran elvezhet. A keves idovel rendelkezo vagy kezdo haziasszonyok is oromuket lelhetik a receptekben, hiszen tobbseguk konnyen es gyorsan elkeszitheto. A Cukormentesen finomat kiadvany receptjei sokszorosan tesztelt es tokeletesitett receptek egy olyan haziasszony tollabol, aki sajat es csaladja oromere alkotta ezen finom es egeszseges recepteket hosszu evek alatt.
A receptek sokszinusegenek koszonhetoen mindenki garantaltan meg fogja talalni a sajat kedvencet a receptek kozul.

Ar: 509 Ft