Ferfienergia – Uralt ero a csalad es a tarsadalom szolgalataban

Oldalszám: 279 oldal
Kotes: FULES, KARTONALT
ISBN: 9789631258646


Hova tuntek a ferfiak? – kerdezik lepten-nyomon nok es ferfiak egyarant. Ma mar tudosok, kutatok jelzik, hogy ez a nyugati vilag egyik legsulyosabb problemaja…
Ez a konyv tampontot ad nemcsak ahhoz, hogy miert jutottunk ide, hanem a ferfiassag gyokereihez, a ferfiva valas lepeseihez es ahhoz is, hogy a ma oly divatos kulsosegek helyett mi tesz valakit valoban ferfiva, aki valodi tarsa lehet a nonek, peldakepe, mintaja a gyereknek.
Konyvek szazai, bestseller irok sokasaga akarja elhitetni velunk, hogy a ferfiertekek elavultak, hasznavehetetlenne valtak, a nok minden teruleten ertekesebbek, hatekonyabbak, a ferfiassag veghanyatlasban van, es el fog tunni!
Idoben eszbe kapunk meg? Vagyunk meg elegen, akik azt gondoljuk, hogy a Ferfi es a ferfiassag ertekei letfontossaguak? Hogy a Ferfi es a ferfiassag nelkul nemhogy elet, harmonia es egyensuly nincs, hanem semmi sincs? Kinek lenne jo, ha ez bekovetkezne? A ferfiaknak? Nem! A noknek? Nem! Akkor fogjunk ossze! Az erot, a tartast, a kisugarzast, az epito harcot es a teremto langot ne valtsa fel a puhasag es a tunyasag! Allitsuk vissza, orizzuk meg es orokitsuk egyutt a ferfiassag eredeti ertekeit! Allitsuk helyre a ferfiak onbecsuleset! Sokszorozzuk meg teremto eronket! Teremtsunk uj egyezseget Ferfi es No kozott! Uj egyezseg kell ahhoz, hogy asszonyainkkal egy szep es ertelmes eletre visszatekintve egyutt oregedhessunk meg!

Ar: 2 975 Ft