Fellegvar

Oldalszám: 648 oldal
Kotes: CERNAFUZOTT, KEMENYTABLAS
ISBN: 9786155283468


A Labirintus es A kripta szerzojetol
A vilagsikeru Labirintus es A kripta szerzojenek legujabb kalandregenye a batorsag, a huseg es az arulas szivbemarkolo tortenete.
Kr. u. 342 nyara. Arinius, a fiatal szerzetes honapok ota vandorol Galliaban. Maganyos es faraszto utja soran megingathatatlan hite es testvereinek emleke tartja benne a lelket, akik hozza hasonloan csuhajuk alatt egy-egy kiatkozott irassal hagytak el a kozosseget. Arinius nem tudja elolvasni a kopt irast, igy nem erti a ra bizott szoveget de azzal tisztaban van, hogy a regi pergamenlapokban korlatlan hatalom lakozik. Halad hat rendithetetlenul a Vicdessos-csucs fele, hogy beteljesitse kuldeteset.
1942 nyara. A nemetek altal megszallt Carcassonne-ban Sandrine, a talpraesett, bator fiatal no belekeveredik a francia ellenallasi mozgalomba. A hetkoznapi nokbol allo, Fellegvar fedonevu halozat tagjai minden veszelyt vallalnak, hogy reszt vehessenek a sokszor csak rejtve dulo, de annal kegyetlenebb harcokban. Amikor elerkezik a haboru gyilkos es veres zarofejezete, Sandrine sorsa szorosan osszefonodik harom kulonbozo ferfi eletevel. De vajon melyikuk az igazi ellenseg? Es ki az osi titok huseges orzoje? A titoke, amely evszazadok ota vonzza az embereket a vadregenyes Pireneusok elohegyei koze.

Ar: 3 816 Ft