Fegyelmezes szeretettel – Igy kezeld a nyafogast, a hisztit, az eves koruli cirkuszt, a kepernyofuggoseget- es meg sok mast!

0
(0)

SZULOK KONYVTARA sorozat
Oldalszám: 288 oldal
Kotes: PUHATABLAS, RAGASZTOKOTOTT
ISBN: 9786155609800


Hogyan kezeljuk, ha a gyerekunk hisztizik, felesel es tombol? Ha soha nem akar maga utan rendet rakni? Lazad a gyerekules ellen? Es ha netan falank vagy tul felenk? Jerry Wyckoff es Barbara C. Unell a leggyakoribb gyereknevelesi konfliktusok megoldasahoz kinalnak segitseget, a csecsemokortol az iskolas evekig. Attekinthetoen, pontokba rendezve magyarazzak el, mit tegyunk es mit ne tegyunk, ha a gyerek nem mond igazat, megallas nelkul a monitort bamulja, karomkodik, vagy soha nem akar idoben lefekudni. A konyvben felsorolt negyvenharom konkret nehezseget egy-egy tortenettel hozzak kozelebb az olvasohoz.
Reszletesen beszamolnak arrol is, miert es hogyan okozunk karokat a gyerekunkben, ha felemeljuk a kezunket, vagy a fenyegetes eszkozevel elunk. Fegyelmezesi szotar is talalhato a konyvben, amely kezzelfoghato segitseget nyujt a nehez helyzetekben, a jatekotletek pedig segithetnek megtalalni a kozos nyugalmat. Az Egyesult Allamokban szamos kiadast megert konyvet ajanljak szuloknek – a neveloi csapat kapitanyainak –, nagyszuloknek, bolcsode- es ovodapedagogusoknak, valamint bebiszittereknek. Jerry Wyckoff es Barbara C. Unell megallapitasaikat sajat tapasztalataikon tul felmeresekkel, kutatasok eredmenyeivel tamasztjak ala. Gyakorlatias modszereket kinalnak, melyekben nincs helye a kiabalasnak, a fenyegetesnek – a kulcsszo a fegyelmezesben is a szeretet.
DR. JERRY WYCKOFF gyerekpszichologuskent tobb mint negyven eve segiti a szuloket es gyermekeket, es ot konyvet irt szerzotarsaval, Barbara C. Unell-lel egyutt a gyereknevelesrol.
BARBARA C. UNELL szulooktato es ujsagiro, tobb mint tiz gyereknevelesrol szolo kotet tarsszerzoje. Az altala inditott programok szuloknek, gyerekeknek es tanaroknak szolnak, a szocialis-erzelmi fejlesztest segitik, hangsulyt fektetve a szulo-gyerek kommunikaciora.

Ar: 2 966 Ft

Mennyire volt hasznos ez a könyv?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet.