Eden a folyonal

0
(0)

Ez a kiadvany e-konyv formatumban is elerheto!E-konyv valtozat

Oldalszám: 204 oldal
Kotes: KEMENYTABLA, VEDOBORITO
ISBN: 9789632275536


Kurt Vonnegut, a profeta, guru, nevetteto, mesemondo, gondolkodo, a vilagirodalom megkerulhetetlenul eredeti, ujito alkotoja, a foldlakok szocialis lelkiismeretenek ebren tartoja nincs tobbe kozottunk. Ismeretlen helyen tartozkodik, de idorol idore onnan is hallat magarol. Uzen. Immar negyedik posztumusz kotetevel biztat es tanit. Erositi lankado hitunket. A mondanivalo ismet leleknemesito: korantsem biztos, hogy az emberletnek volna definialhato ertelme. Valoszinuleg nincs. De ez a korulmeny sem engedely az eroseknek, hogy bantsak a naluk gyengebbet. A gyengebbek pedig vegyek eszre az elet szepseget.
Jelen kotetben hat nagyon korai, szepseges novellat talalunk, meg egy Kolumbuszrol szolo esszet, illetve egy kulonos szovegtoredeket. Fiokban maradtak, mert az ironak feltehetoleg meg tervei voltak veluk. A mondat kozben megszakado toredek kozzetetele arra utalhat, hogy a Mester hagyatekanak kezeloi vegeztek a padlassopressel. Az eletmu teljes egesze, ime, kozkincs. Nagyszeru hir a Vonnegut-rajongok vilagszerte novekvo taboranak.
‘– Ugy tartjak, hogy Parizs a Fold legszebb varosa – jegyezte meg Marie.
– Baromsag! A Fold legszebb varosa Indianapolis. A Fold legszebb epulete a Graceland Avenue 4916. Annak a haznak a nappalijaban talalhato a Fold legszebb karosszeke. Es ha eltunne a penzem, mikozben a Fold legszebb karosszekeben ulok, csak a jo kis hatparnacskam moge nyulok. Es hopp! Ott a penz!’

Ar: 2 541 Ft

Mennyire volt hasznos ez a könyv?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet.