Dr. Alma H. Bond: A díványon: Marilyn Monroe – A legbájosabb, leghíresebb, legnehezebb esetem

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9789638975140
Kiadó: Tea Kiadó Kft.
Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 342
Kötésmód: ragasztott kartonált
Tömeg: 500 g/db

Vonzerő, báj és csillogás. Ez mind Marilyn Monroe. Mára ikonikussá vált alakja örökre egybeforrt fellibbenő fehér ruhájával és legendás szőkeségével. Az elmúlt évtizedekben sokan sokféle módon írtak, pletykáltak róla, de kevesen próbálták megérteni magát az embert.

"- Jó napot kívánok, Miss Mortenson! Örülök, hogy megismerhetem. – A nő felnézett, és legnagyobb döbbenetemre teljes átalakulás szemtanúja lehettem. …Mintha felkapcsoltak volna benne egy lámpát, mintha radioaktív mag aktiválódott volna a bőre alatt. Személyisége, testbeszéde, modora, minden porcikája megváltozott… – Ó, köszönöm, doktornő! – mondta szenvedélyesen. – Évek óta szeretnék eljönni magához, de eddig féltem időpontot kérni… És szólítson csak nyugodtan Marilynnek!"

Alma H. Bond amerikai írónő ezúttal dr. Darcey Dale pszichoanalitikus bőrébe bújva beszélget Marilyn Monroe-val, akit így olyannak láthatunk, mint eddig még soha. A díva napról napra egyre őszintébben mesél magáról, és fokozatosan feltárul mindaz, ami a ragyogó mosoly mögött van. Egy hétköznapi nő, aki hol kétségbeesett, hol sziporkázóan humoros, hol pedig dacos és sértődékeny, mint egy kisgyerek. A szerző eredeti dokumentumok, szájhagyomány és saját, pszichológusként szerzett tapasztalatai alapján írta meg könyvét.

"…Arthur arra lépett be a házba, hogy a házi készítésű tésztát a székek háttámlájára hajtva szárítom egy hajszárítóval. Valami miatt csak nem akart olyan íze lenni, mint a Frank Sinatra Villa Capri éttermében felszolgált spagettinek. Mit gondol, doktornő? Váltsak pályát, legyek inkább szakács?"

Ár: 3 390 Ft