Csizmadia Éva: Esküvő a Girland úton

0
(0)

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9786155058318
Kiadó: Kornétás Kiadó
Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 136
Kötésmód: cérnafűzött kötött
Tömeg: 500 g/db

Csizmadia Éva legújabb – sorrendben tizenhatodik – kötetében eddig nem közölt, az íróasztal fiókjában "heverő" írásait gyűjtötte egybe.
A személyes hangvételű visszaemlékezésekből kiemelkedik a címadó novella, amelyben a valóság és az írói fantázia keveredik. A történetfüzérből az elmúlt évszázad kisvárosi polgári hangulata árad, melyet jól érzékeltet a következő részlet.
"Udvarias mosollyal kísérte őket a pincér a telefonon már lefoglalt asztalhoz. Az elegánsan meghitt környezetben oldódott Hildában a feszültség, jólesett ránézni a mellette ülő nemes vonású arcra. A pincér visszatért az étlapokkal, az üveg borral, töltött az egyik, majd a másik pohárba. Mindkettőjüket megérintette a lelkük mélyén szunnyadó érzés, de már egyre lazultabb feszültséggel nyúltak a pohár után. Ittak pár kortyot, az orvos szólalt meg simogató hangján.
-Hilda kedves, valamennyit már tudok magáról, ismerem az édesapját is, de segítsen nekem megfejteni, vagy legalábbis árulja el: ki az a virágot küldözgető vitéz?"

Ár: 3 000 Ft

Mennyire volt hasznos ez a könyv?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet.