Coaching alapok es iranyzatok

0
(0)

MENEDZSMENT sorozat
Oldalszám: 403 oldal
Kotes: PUHATABLAS, RAGASZTOKOTOTT
ISBN: 9789630595308


A konyv elvitathatatlan modon hianypotlo mu mind hazai, mind nemzetkozi vonatkozasban, a coachingot nyujto es igenybe vevo szakemberek szamara egyarant.
Legnagyobb erteke a kulonbozo modszertanok rendszerezeseben es lenyeguk gyakorlati szempontbol torteno megragadasaban rejlik. Ezaltal a konyv szamomra egyertelmu eligazodast nyujt a kulonbozo modszertanok kozott, segitve az adott helyzetekhez leginkabb illeszkedo megkozelitesek szakszeru es hatekony beazonositasat.
Megitelesem szerint kezdok es haladok, szakertok es a temaval meg ismerkedok szamara egyarant kotelezo irodalom.
Raczne Szoke Ildiko, HR ugyvezeto igazgato, Raiffeisen Bank
Hianypotlo muvet tart most On a kezeben, amely hasznos forras kezdo es halado coachok, valamint a szakma irant erdeklodok szamara egyarant. Hazai szakemberek szemszogebol ismerhetunk meg tiz jelentos coaching iranyzatot, modszertant. E kiadvany jo peldaja a coaching szakma sokszinusegenek, es bizom benne, hogy segit egymas ertekeinek melyebb megismereseben.
Hegedus Dora, a Magyarorszagi Coach-szervezetek Szovetsegenek elnoke
Az elmult evekben bebizonyosodott szamomra, hogy egy vallalat teljesitokepesseget erosen befolyasolja az, hogyan kepes tanulni a tapasztalataibol es epitkezni az erossegeibol. Minel inkabb hagyjuk, hogy tukrot mutassanak nekunk, annal inkabb vagyunk keszek a valtozasra. A coaching ebben segit nekem, nekunk. A konyv igazi navigator azoknak, aki szeretnek megtalalni a szamukra legkozelebb allo coaching megkozelitest.
Somorjai Eva, Magyar Telekom HR vezerigazgato-helyettes
Tulsagosan zajos magany – szol Bohumil Hrabal kisregenyenek cime. Ez a latszolagos ellentmondas jellemzi a vezetok munkajat is. Az allando, szunni nem akaro maganyossag erzes feloldasanak igenye is hozzajarult a kulonbozo coaching modszerek kialakulasahoz.
A konyv nagy erteke, szakmai es tudomanyos hitelessegenek zaloga, az egymastol eltero, de mas-mas forrasbol, gyakran azonos helyekre megerkezo modszertanok aranyos bemutatasa. A coaching es a kulonbozo coaching modszerek iranti nyitottsag, ami a konyv egyik fo uzenete, pedig segithet ennek a zajos maganynak a megszunteteseben. Hogy nehogy ugy jarjunk, mint Pepin bacsi…
Dr. habil Heidrich Balazs, dekan, intezetvezeto, Budapesti Gazdasagi Foiskola, Penzugyi es Szamviteli Kar, Menedzsment es Emberi Eroforrasok Intezet

Ar: 5 091 Ft

Mennyire volt hasznos ez a könyv?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet.